Miércoles, 04 Agosto 2021

Portada.info – Periódico digital de Villena y Comarca

Elena Sáez Aroca del IES Navarro Santafé gana el Premio Sambori de narrativa

Elena Sáez Aroca del IES Navarro Santafé gana el Premio Sambori de narrativa

Elena Sáez Aroca del IES Navarro Santafé gana el Premio Sambori de narrativa
26 mayo
2021
Compartir

La alumna de 3º ESO del IES Navarro Santafé de Villena, ELENA SÁEZ AROCA, obtiene el PRIMER PREMIO  de narración, en la 23ª edición de los PREMIOS SAMBORI, con su relato “Llum”: un mensaje esperanzador.

¡Enhorabuena a Elena y a su profesora de Valencià,  Tamara Abad!

El passat divendres 21 de maig se celebrà l’entrega de premis del la 23é edició dels premis Sambori, al Centre de Cultura de Petrer.

El premi que té com a objectiu incentivar la creació literària en valencià entre els més joves, els quals participen amb la redacció d’una narració breu respectant uns paràmetres establerts per la fundació.

Enguany, el primer premi de la comarca de l’Alt Vinalopó ha arribat a parar a Villena, en concret a una alumna de 3r d’ESO, Elena Sáez, de l’institut de Villena Antonio Navarro Santafé.

L’alumna presentà un relat intitulat Llum, un monòleg interior que farà reflexionar el lector, fins el més adult, en la recerca de la seua llum interior. Una meravellosa creació, ben cohesionada i amb una progressió coherent que arreplega les reflexions d’una adolescent.

Un premi molt merescut pel que fa a la seua qualitat literària i, més encara, pel seu missatge esperançador que hi vol transmetre.

Artículos relacionados

Escribe un comentario